In de komende maanden is onze praktijk aan de Jozef Israëlslaan moeilijker bereikbaar. Klik hier voor de alternatieve route.
Klik hier voor de Corona maatregelen binnen onze praktijk
De contactinformatie over onze praktijk vind u hier
In 2020 beoordeelden patiënten onze praktijk met een 9,3
U kunt zich hier inschrijven
Spreekuur voor sporters in Woerden.
Download hier onze praktijk App.
Hier vind u ons privacy reglement

Verkeershinder Jozef Israëlslaan

In verband met wegwerkzaamheden door de de firma Scholman, is onze praktijk aan de Jozef Israëlslaan 1A moeilijker bereikbaar. Parkeren op ons eigen terrein is wel gewoon mogelijk. Onderstaande kaartje laat zien hoe u met de auto de praktijk kunt bereiken. Met de fiets of lopend is de kruising Jozef Israëlslaan – Leidsestraatweg afgesloten en moet u via de Mesdagstraat en de Leidsestraatweg naar de praktijk fietsen/lopen.

Met de auto kunt u alleen de rijrichting van Zuid naar Noord gebruiken (van Molenvliet in de richting van Tournoysveld).

In de periode van 28 juni tot en met 4 juli worden de Jozef Israëlslaan – Boerendijk en een stukje van de Leidsestraatweg voor onze oprit naar de praktijk geasfalteerd. In deze periode is de praktijk (hopelijk voor de laatste keer moeilijker bereikbaar). U kunt dan tijdelijk geen gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de praktijk.

Parkeren bij de praktijk (tussen 28-6 en 4-7-21)

De beste route is via de rotonde bij het Tournouysveld rijden in de richting de Rembrandtlaan (richting Rietveld) en na de rotonde de eerste weg links nemen (Mesdagstraat). Hier kunt u direct links bij de Kruiskerk parkeren en dan langs de seniorenflat naar de praktijk lopen. Bent u slecht ter been dan kunt u aan het einde van de Mesdagstraat linksaf de Leidsestraatweg ingaan en doorrijden tot vlak bij de afzetting. Hier kunt u proberen te parkeren of kunt u zich laten afzetten. Het is dan nog 10 meter lopen naar de praktijk.

Als alles volgens plan loopt van de aannemer is de praktijk dan vanaf 5 juli weer volledig bereikbaar.

Onze excuses voor de mogelijke overlast.

Parkeren bij de praktijk (behalve tussen 28-6 en 4-7-21)

Onderstaande route brengt u naar de parkeerplaats van onze praktijk.

Bereikbaarheid praktijk lopend of op de fiets.

Tot 8 juni is de kruising Jozef Israëlslaan – Leidsestraatweg bij de praktijk gesloten in verband met werkzaamheden aan de weg. U kunt de praktijk bereiken vanaf de rotonde Tournoysveld naar de Mesdagstraat. Aan het einde van de Mesdagstraat gaat u door de tijdelijke weg naar links de Leidsestraatweg op en bereikt zo de praktijk.