Klik hier voor de Corona maatregelen binnen onze praktijk
De contactinformatie over onze praktijk vindt u hier
In 2020 beoordeelden patiënten onze praktijk met een 9,3
U kunt zich hier inschrijven
Spreekuur voor sporters in Woerden.
Hier vindt u ons privacy reglement

Patiënten tevredenheid

Met ingang van 2010 wordt de patiënttevredenheid binnen onze praktijk permanent gemeten en vergeleken met andere praktijken in Nederland. Iedere patiënt wordt tijdens de eerste behandeling gevraagd om het e-mail adres. Na beëindigen van de behandeling krijgt de patiënt van het bedrijf Qualizorg een vragenlijst toegemaild. Deze gegevens worden anoniem verwerkt en de resultaten hiervan worden gepubliceerd.

De maximale score per item is een 4. In het blauw staan de scores van onze praktijk en in het rood de scores van alle andere praktijken in Nederland.

GEDETAILLEERDE BEOORDELING FYSIOTHERAPIE ASSOCIATIE EEWOLD  C.S.

Hieronder vind u een overzicht van de drie categorieën waarop ons handelen in 2020 werd beoordeeld Contact, Behandelplan en Praktijk).

NET PROMOTOR SCORE

De Net Promoter Score (NPS)  geeft antwoord op de vraag: “Hoe waarschijnlijk het is dat de patiënt onze praktijk zal aanbevelen bij vrienden/collega’s”.

De NPS methode onderscheidt drie verschillende groepen respondenten: “Promoters” (9-10), “Passief Tevredenen” (passives) (7-8) en “Criticasters” (detractors) (0-6). Het percentage Promoters wordt vervolgens verminderd met het percentage Criticasters.

Het resultaat is de Net Promoter Score (NPS), een percentage dat de loyaliteit van een organisatie definieert en sterk correleert met de autonome groei van een organisatie. Een positieve NPS score wordt over algemeen als goed ervaren, een negatieve NPS score als aandachtspunt.

Volgend de bedenkers van de NPS hebben de best scorende organisaties zoals eBay, Dell en Amazone een NPS tussen de 50 en 80. Over het algemeen behalen bedrijven een NPS van circa 5-10. De NPS is een sterk instrument om met één cijfer te laten zien hoe de organisatie presteert.

In 2020 was de NPS van de Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. 80%. 

TOTALE BEOORDELING FYSIOTHERAPIE ASSOCIATIE EEWOLD C.S. (RAPPORTCIJFER)

Het totale rapportcijfer dat in 2020 voor onze praktijk werd gegeven vind u in de tabel hieronder. In 2020 kreeg onze praktijk  als rapportcijfer een 9,26.