Klik hier voor de Corona maatregelen binnen onze praktijk
De contactinformatie over onze praktijk vindt u hier
In 2020 beoordeelden patiënten onze praktijk met een 9,3
U kunt zich hier inschrijven
Spreekuur voor sporters in Woerden.
Klik hier voor informatie over het kiezen van een juiste Zorgpolis in 2022
Hier vindt u ons privacy reglement

CORONAVIRUS MAATREGELEN

Nu ook het Coronavirus in Woerden gesignaleerd is, hebben we sinds half februari binnen onze praktijk wel een groot aantal preventieve maatregelen getroffen.

Video Behandelingen

De nieuwe richtlijnen van de Overheid/RIVM en onze beroepsorganisatie KNGF geven aan dat behandelingen binnen de praktijk niet meer toegestaan zijn. In uitzonderlijke gevallen en onder strenge voorwaarden is een fysieke behandeling nog mogelijk. Het gaat hier voornamelijk om noodsituaties, waarbij niet-behandelen onherstelbare schade oplevert. Bijvoorbeeld bij behandelingen na een operatie.

Wij zullen al onze al geplande en nieuwe behandelingen vanaf nu digitaal (telefonisch of met video-consult) gaan uitvoeren. Hierbij kunnen wij u via de mail oefeningen toesturen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze worden volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Heeft u klachten en u wilt gebruik maken van een digitaal consult, stuur dan een mailtje naar de betreffende therapeut, zodat wij u via een beeldverbinding of telefoon te woord kunnen staan, uw klachten kunnen beoordelen, oefeningen kunnen aanbieden en eventueel een oefenprogramma kunnen mailen. U moet dan wel beschikken over een computer of mobiele telefoon.

Video-consult.

Als er afgesproken is, dat de behandeling met Video-consult gaat plaatsvinden, dan kan uw therapeut u een code toesturen waarmee hij contact met u kan maken. Er zijn 2 mogelijkheden

  • Verbinding met Lap-top of PC.

U moet op uw Lap-top of PC wel het besturingssysteem Chrome hebben en een Camera met geluidsboxen of oortelefoon. Het kan zijn dat onze mail in uw SPAM-box terecht komt. Kijkt u hier ook even.

U krijgt van uw Therapeut via uw e-mail een link toegezonden.

Selecteer Klik hier (bij de rode pijl) of volg de instructies op het scherm.

Vul in het volgende scherm uw naam in, selecteer ‘ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden‘ en druk op ‘sessie starten‘(rode pijl). U komt nu in de digitale wachtkamer en uw therapeut zal verbinding met u maken.

  • Verbinding met uw mobiele telefoon.

Uw therapeut zal u een code via SMS toezenden. Uw telefoon moet wel een camera en microfoon hebben en u moet deze ingeschakeld hebben. Op uw telefoon komt waarschijnlijk de vraag of u toestemming wilt verlenen tot het gebruik van camera en microfoon. Dit moet u accepteren.

Klik op de blauw onderstreepte link en u komt in het volgende scherm.

Vul uw naam in en selecteer ‘Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden‘en klik vervolgens op ‘Sessie starten‘. U komt nu in de digitale wachtkamer en uw therapeut zal een verbinding met u maken.

Zelf een video-consult aanvragen.

U kunt zelf een video-consult aanvragen door een mailtje e sturen naar uw therapeut. De email adressen staan hieronder. Uw therapeut zal dan contact met u opnemen.

Tom Eewold: tom@eewold.nl

Wieneke van Rijn: wieneke@eewold.nl

Tim van Haperen: tim@eewold.nl

Dirk van der Donk: dirk@eewold.nl

Severine Heijnen: severine@eewold.nl

Kenmerken Corona

Kwetsbare patiënten.

Mocht u als patiënt een kwetsbare gezondheid hebben, of samenwonen met iemand met een kwetsbare gezondheid, neem dan vooraf aan de geplande behandeling even contact op met de praktijk. Samen met u kunnen we dan overleggen of we de behandeling tijdelijk moeten uitstellen.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen:

-Heeft u verhoging, koorts of moet u hoesten of bent u neusverkouden, kom dan de praktijk niet binnen, maar zeg uw afspraak telefonisch of via de mail af.

-wij schudden geen handen met onze patiënten bij binnenkomst of vertrek.

-wij wassen onze handen nog grondiger dan normaal voor- en na de behandeling en desinfecteren ze daarna met alcohol.

-we reinigen de deurkrukken van de praktijkruimten met alcohol.

-wij hoesten en niezen in de binnenzijde van onze elleboog.

-de delen van onze behandelbanken die in contact komen met u als patiënt worden met alcohol gereinigd.

-we vermijden een al te direct contact met uw handen of hoofd-hals gebied.

Tips voor u als patiënt:

-Snuit uw neus in een papieren zakdoekje en gooi deze direct hierna weg.

-Hoest of nies aan de binnenzijde van uw elleboog en niet in uw handen.

-was uw handen regelmatig en intensief (minimaal 20 sec) en vergeet niet de ruimte tussen uw vingers, uw nagels en uw duim.

-Heeft u griepverschijnselen zoals koorts, hoesten, (neus)verkouden of longklachten en/of bent u de afgelopen 14 dagen in een gebied geweest waar het Corona virus heerst of heeft u contact gehad met iemand die besmet is of uit een risicogebied komt,kom dat niet binnen in onze praktijk, maar neem dan telefonisch contact op met de huisarts en met ons om uw afspraak te annuleren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk telefonisch (0348-412483) of per mail (praktijk@eewold.nl).