Klik hier voor de Corona maatregelen binnen onze praktijk
De contactinformatie over onze praktijk vindt u hier
In 2020 beoordeelden patiënten onze praktijk met een 9,3
U kunt zich hier inschrijven
Spreekuur voor sporters in Woerden.
Hier vindt u ons privacy reglement

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Bij sportfysiotherapie gaan we uit van een specifieke benadering van sportblessures volgens de meest recente ontwikkelingen is een optimale behandeling van sporters mogelijk. Dit geldt zowel voor de recreatieve sporter als ook voor de topsporter.
Doel van de behandeling is niet alleen het genezen van de blessure maar ook het begeleiden en adviseren van de sporter zodat snelle en verantwoorde sporthervatting mogelijk is.
Adviezen omvatten onder andere: trainingsopbouw, trainingsbegeleiding, blessurepreventie, schoenadviezen etc.
Het betreft hier een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie. Alle Sportfysiotherapeuten binnen onze praktijk zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register voor Sportfysiotherapeuten.

Wij zijn geregistreerd als NVFS Sportfysiotherapeut ®.
De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg. (NVFS) (http://www.nvfs.nl/)

Voor de leden van de Woerdense Atletiek Vereniging Clytoneus (http://www.clytoneus.nl/) wordt er tweemaal per maand een gratis blessure spreekuur gehouden in de EHBO kamer van het clubhuis aan de Waardsebaan te Woerden. Er worden adviezen gegeven over de bestaande blessure´s. Behandeling van klachten vindt hier niet plaats! Ook worden er adviezen gegeven over schoeisel, trainingsopbouw, preventie en voeding.

Logo Sportfysiotherapie bij Fysiotherapie Eewold Woerden